Servicii
Programari/Urgente

Cabinet:
CALEA BUCURESTI NR.9, BL. 43, AP. 1
Brasov(Centrul Medical BIOSSAN)

Tel:

0744496446

0268316282

E-mail:
office@medicalprevent.ro, cristina_zefira@yahoo.com

Cine e online?
Avem 2 vizitatori online
Start Despre

Medicina muncii Brasov

Medicina Muncii Brasov

MEDICAL PREVENT SRL este autorizata de catre Ministerul Sanatatii prin Autoritatea de Sanatate Publica Brasov sub nr.509/2008

MEDICAL PREVENT SRL este o companie medicala tanara, specializata in medicina muncii, care are in componenta sa o unitate mobila de medicina muncii, unitate ce presteaza servicii de medicina muncii la sediul companiilor solicitante.

Asiguram clientilor nostrii toata gama de servicii medicale in conformitate cu stipularile legale pentru acest tip de profesie.

Serviciul de medicina muncii urmareste identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al bolilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca.

ATENTIE!

Examenul de Medicina Muncii este obligatoriu, atat in sistemul public cat si in cel privat si nu poate fi efectuat decat de un centru autorizat de Medicina Muncii (medicul de familie NU este autorizat sa incheie fisa de aptitudine)

Noutati

Organizarea activitatilor medicale pentru controlalele medicale periodice tine seama de orarul angajatilor dvs.

 

Mentionam ca exista posibilitatea ca echipa noastra sa efectueze examenele medicale si investigatiile (recoltari analize, EKG, audiometrie, probe functionale respiratorii) la sediul companiei dvs.

 

Tarifele practicate sunt ACCESIBILE si NEGOCIABILE in functie de numarul de angajati si tipul solicitarilor: contracte permanente sau solicitari pentru diverse investigatii.